BLIV VERDENSMESTER I SURDEJ


Efter massiv efterspørgsel kan Peter endelig løfte sløret for Masterclass kurset. Dette eftertragtede kursus er interessant for alle - uanset om du er øvet surdejsbager eller helt grøn. Dette er også en unik mulighed for at blive medlem af vores lukkede fællesskab for surdejsentusiaster.

Din læremester hedder Peter Jespersen og har startet det populære koncept "Simpel Surdej". Han vil holde dig i hånden og tage dig igennem universet med surdejen fra A-Z.



Du bliver en del af et ægte surdejs-fællesskab med 100+ medlemmer. Der bliver delt tips og tricks og man kan få svar fra dygtige bagere.

Gennemsnitslig vurdering
★★★★★

Peter har holdt mange fysiske events de seneste to år, for mere end 400+ tilfredse deltagere. Har du ikke mulighed for 1-1? Så er dette en unik chance.

Hvad er den bedste investering du kan lave? Det er en investering i dig selv! Bliv venner med surdejen og imponer venner og familie.

Se kursets indhold her


  Simpelsurdej Masterclass 1.0
Available in days
days after you enroll

Mød dine undervisere

Mød surdejsbager, Peter Jespersen. Med sin kokke baggrund og tidligere erfaring er Peter blevet en sand ekspert i at fordybe sig i alt omkring surdejsbagning, med fokus og kærlighed til brød og bagværk.

Har du allerede adgang?


© Simpel Surdej Studio Aps 2021


CVR: 41905956

Taphedevej 4, 8800 Viborg